Entä jos minulla on useita kirjautumistietoja samalle sivustolle?

Jos True Key -selainlaajennus toteaa, että avatulle sivustolle on olemassa useita kirjautumistietoja, sinua pyydetään valitsemaan haluamasi sivustoa varten tallennetuista kirjautumistiedoista. Sinun tarvitsee vain napsauttaa käyttäjänimeä, johon liittyvää käyttäjätiliä haluat käyttää sivustolla. True Key -sovellus kirjaa sinut valitsemallesi tilille automaattisesti.