Kuinka True Key -sovelluksen asennus poistetaan Windows-laitteelta?

Mikä True Key -sovellus on? Lisätietoja on täällä.

Tietokoneelle asennettu True Key -sovellus näkyy sekä ohjelmana Ohjauspaneelissa että laajennuksena selaimessa (IE, Chrome tai Firefox). Laajennus tallentaa ja täyttää salasanat automaattisesti, kun selaat lempisivustojasi. Kun poistat sovelluksen asennuksen tietokoneelta seuraavien ohjeiden mukaisesti, tietokoneelta poistetaan sekä sovellus että selainlaajennukset.

True Key -sovelluksen poistaminen Windows-laitteelta

• Avaa Ohjauspaneeli.
  • Valitse Lisää tai poista sovellus.
  • Valitse luettelosta Intel Security True Key ja valitse Poista asennus.
  • Suorita prosessi sitten loppuun näytettyjen ohjeiden mukaisesti.

Jos prosessissa ilmenee ongelmia, pyydä ohjeita asiakastuestamme.

Jos haluat asentaa True Key -sovelluksen uudelleen, napsauta tästä. Voit myös tutustua käytön aloittamiseen täällä.