Miten Windows Hello eroaa True Key by Intel Security -tuotteesta?

Windows Hello on uusi Windows 10 -käyttöjärjestelmän ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi kirjautua Windows 10 -laitteeseensa käyttäen biometristä tunnistustekijää (kasvot, sormenjälki tai iiris). Windows Hello vaatii kasvojen ja iiriksen tunnistamiseen erityisiä tunnistimia, jotka ovat käytettävissä vain uusissa Windows 10 -laitteissa.

True Key -sovellus on eri käyttöympäristöissä (Windows 7/8/10, Android, iOS, Mac OS) toimiva, moninkertaista todennusta käyttävä sovellus, joka säästää käyttäjän salasanojen muistamisen, luomisen ja hallitsemisen vaivalta tämän käyttäessä sovelluksia ja verkkosivustoja eri laitteillaan. Lisäksi sen lukitus voidaan poistaa käyttämällä käyttäjän yksilöllisiä ominaisuuksia, kuten kasvoja, sormenjälkeä tai käyttäjän omistamia luotettuja laitteita.

Kasvojen tunnistustoiminto toimii useimpiin laitteisiin kuuluvan kaksiulotteisen kameran avulla. Jos käytössä on Intel RealSense -kamera, toiminto on tavallistakin turvallisempi.