Toimiiko True Key -sovellus vain Intel-pohjaisissa laitteissa?

True Key -sovellus toimii hyvin eri käyttöympäristöissä (iOS, Android, Mac, Windows) suorittimen valmistajasta riippumatta.

Käyttökokemus on kuitenkin Intel-pohjaisilla laitteilla muita parempi ja turvallisempi. Kehitteillä on nimittäin biometrisiä ja kontekstiin perustuvia suojausalgoritmeja, joihin kuuluu osana laitteistosuojausominaisuuksia.

Jos laite esimerkiksi on varustettu Intel® -identiteetin suojaustekniikalla, True Key -sovellus pystyy päättelemään tämän laitteisto-ominaisuuden avulla entistäkin varmemmin, onko käytössä luotettu laite.