Voiko monta ihmistä käyttää kukin omaa True Key -tiliään yhteisellä tietokoneella?

Kyllä. True Key tunnistaa sinut kasvojen, pääsalasanan tai muiden todennustekijöiden avulla ja kirjaa sinut sisään vain omaan profiiliisi tai profiileihisi. Tämä käy yhtä vaivattomasti kuin kirjautuminen ulos ja jälleen sisään. Jos monta käyttäjää jakaa yhden tietokoneen, kukin voi käyttää vain omia tietojaan.