Kuinka synkronointi eri laitteiden välillä suoritetaan?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos olet asentanut True Key -sovelluksen kaikille laitteillesi, tietosi synkronoidaan automaattisesti, jotta kirjautumistietosi, suojatut muistiinpanosi ja lompakkosi tiedot ovat aina kätesi ulottuvilla.

Myös kaikki muutokset, jotka teet tietoihisi sovelluksessa, synkronoidaan muille laitteillesi. Synkronointi toimii myös eri selainten välillä. Hanki True Key -sovellus matkapuhelimiin ja taulutietokoneisiin iTunes- ja Google Play -kaupoista.