Miksi minun on asennettava True Key -sovellus PC- tai Mac-laitteilleni?

Voit käyttää tarvittaessa kirjautumistietojasi, suojattuja muistiinpanojasi ja lompakon tietoja vain, jos lataat ja asennat True Key -sovelluksen kaikille laitteillesi.

1. Pikakirjautuminen – kun olet tallentanut käyttäjätilin kirjautumistiedot True Key -profiiliisi, voit kirjautua tilille hetkessä. Kirjoitat vain URL-osoitteen selaimeesi tai napsautat haluamasi sivuston kuvaketta Launchpadissa, niin True Key -sovellus täyttää käyttäjänimesi ja salasanasi puolestasi ja kirjaa sinut sisään. Sinun ei tarvitse edes koskea näppäimistöösi. Jos olet luonut samalle sivustolle useamman kuin yhden käyttäjätilin, näkyviin aukeaa valikko, josta voit valita kirjautumisessa käytettävän käyttäjätilin.
  2. Vahvojen salasanojen luonti – suojaa kaikki verkkotilisi vahvoilla, yksilöllisillä salasanoilla. Luontiohjelman ikkuna aukeaa ja näyttää uuden, vahvan salasanan joka kerta, kun luot uutta tiliä. Voit määrittää ehtoja luoduille salasanoille selainlaajennuksen luontiohjelmassa tai mobiilisovelluksessa.
  3. Nopea kirjautuminen – pidä True Key -sovellus käynnissä selaillessasi verkkoa, jotta kirjautumistietosi ovat nopeasti käytettävissä.
  4. Lompakon hallinta – pöytäkoneella voit helposti lisätä luottokortteja, ajokortteja, perheen passien numerot ja paljon muutakin. Automaattinen synkronointi laitteiden välillä takaa, että tiedot ovat muutamassa sekunnissa näkyvissä myös matkapuhelimellasi. Henkilökohtaiset tietosi ovat aina kätesi ulottuvilla, kun tarvitset niitä.