Mikä on True Key™ by Intel Security ja miten se toimii?

True Key™ by Intel Security on helppo ja turvallinen tapa avata digitaalinen maailmasi. Se on sovellus, jonka voit ladata kaikille laitteillesi ja jonka ansiosta salasanojen muistaminen on entisten aikojen murhe. Aloita käyttö kirjautumalla True Key -sovellukseen yksilöllisillä todennustekijöilläsi, kuten kasvoilla, sormenjäljellä tai omistamallasi laitteella.

Tämän jälkeen sovellus toimii hiljaisesti taustalla. Se vahvistaa nykyisiä salasanojasi, muistaa ne puolestasi ja kirjaa sinut automaattisesti sisään. Voit mukauttaa True Key -sovelluksen tarjoamaa suojausta mielesi mukaan: jos haluat kirjautua nopeasti, voit käyttää kirjautumisessa vain yhtä todennustekijää, jos taas haluat vankemman suojauksen, voit valita usean tekijän yhdistelmän.