Mitä tapahtuu, jos laitteeni varastetaan? Ovatko tietoni turvassa?

Suojaa aina laitteesi luvattomalta käytöltä PIN-koodilla, salasanalla tai muilla käytettävissä olevilla keinoilla. Jos laite varastetaan ja olit kirjautunut ulos True Key -sovelluksesta, sinulla ei ole hätää. Määritä True Key -sovelluksen asetukset niin, että sovellus kirjaa käyttäjän ulos automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Voit määrittää uloskirjautumisasetukset sovelluksen asetuksissa.