Voiko joku muu päästä käyttämään True Key -profiiliani?

True Key -sovellus todentaa henkilöllisyytesi aina vähintään kahden todennustekijän avulla. Yhdistelemme yksilöllisiä todennustekijöitä, kuten kasvot, sormenjäljen tai pääsalasanan, kontekstiin perustuviin tekijöihin, kuten luotettuihin laitteisiin.

True Key -sovellus esimerkiksi torjuu kasvojen avulla tapahtuvat kirjautumisyritykset, paitsi silloin, kun laite on jokin luotetuista laitteistasi, mikä todistaa, että sinä yrität itse kirjautua profiiliisi.