Miten hyvin True Key -sovellus on suojattu? Miksi minun pitäisi luottaa siihen, että salasanani ovat siinä turvassa?

Tietosi suojataan seuraavasti:

• Salasanasi ja lompakkosi sisältö salataan omalla laitteellasi AES-256-salauksella, joka on vahvin saatavilla oleva salausmenetelmä.
  • Vain sinä pääset käyttämään tietojasi. Henkilöllisyytesi tarkistetaan yksilöllisten ominaisuuksiesi avulla (kasvonpiirteet, sormenjälki, luotettu laite tai vain sinun tiedossasi oleva pääsalasana). Mitä useampia todennustekijöitä käytät, sitä vahvempi True Key -profiilisi suojauksestasi tulee. Kun kirjaudut luotetulla laitteella, sinulta kysytään aina vähintään yhtä muuta todennustekijää suojauksen parantamiseksi.
  • Internetin kautta ei koskaan lähetetä luettavissa olevia salasanoja tai lompakon sisältämiä tietoja – ei edes meidän omille palvelimillemme.
  • Intel-pohjaisilla laitteilla True Key -sovelluksen kautta voi käyttää myös kehittyneitä laitteistopohjaisia suojausominaisuuksia.
  • Olemme ottaneet tietojesi suojaksi käyttöön myös monia muita ratkaisuja. Näitä ovat muun muassa suojatut palvelinkeskukset, joissa käytetään kehittyneitä verkkosuojausjärjestelmiä, jatkuva reaaliaikainen tietoturvan valvonta, turvalliset koodauskäytännöt, ulkopuolisten suorittamat suojausarvioinnit ja laitteiston turvamoduuleilla suojattu tallennus.
  • Lisäksi tarjoamme useita suojausasetuksia, jotta käyttäjät voivat itse määrittää True Key -sovelluksen toiminnan omien tarpeidensa mukaiseksi. Voit luoda vahvoja salasanoja salasanojen luontiohjelmalla. Ota käyttöön automaattinen lukitus. Voit myös määrittää True Keyn asetukset niin, että sovellus kysyy pääsalasanaasi aina.

Katso lisätietoja tietoturvan asiantuntijaraportistamme.