Kuinka True Key -sovelluksen asennus poistetaan Mac-tietokoneelta?

Mikä True Key -sovellus on? Lisätietoja on  täällä

Tietokoneelle asennettu True Key -sovellus näkyy sekä ohjelmana  Ohjelmat-kansiossa että laajennuksena selaimessa (Chrome ja Firefox). Laajennus tallentaa ja täyttää salasanat automaattisesti, kun selaat lempisivustojasi.

Kun poistat sovelluksen asennuksen tietokoneelta seuraavien ohjeiden mukaisesti, tietokoneelta poistetaan sekä sovellus että selainlaajennukset.

True Key -sovelluksen asennuksen poistaminen  Mac-tietokoneelta:

Jos prosessissa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä tukitiimiin ja pyydä ohjeita.  Jos haluat asentaa True Key -sovelluksen uudelleen, osoita tätä. Voit myös tutustua käytön aloittamiseen täällä.