Πώς ακριβώς λειτουργεί η Αυτόματη αποσύνδεση;

Με την Αυτόματη αποσύνδεση, μπορείτε να ρυθμίσετε το προφίλ σας ώστε να κλειδώνει μετά από επιλεγμένη περίοδο αδράνειας στον υπολογιστή σας. Αυτή η δυνατότητα προστατεύει τις πληροφορίες σας όταν απομακρύνεστε από τον υπολογιστή σας (εναλλακτικά, μπορείτε να αποσυνδεθείτε μη αυτόματα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ΕΝΕΡΓΟ/ΑΝΕΝΕΡΓΟ στην πάνω δεξιά πλευρά της εφαρμογής.)

Επιλέξτε το χρόνο Αυτόματης αποσύνδεσης στις Προτιμήσεις προφίλ στην εφαρμογή, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι συντομότεροι χρόνοι είναι πιο ασφαλείς.

Δεν βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;

Επικοινωνία με την υποστήριξη