Πώς μπορώ να διαγράψω μια σύνδεση;

Για να διαγράψετε μια σύνδεση, κάντε κλικ στο εικονίδιο μολυβιού για να ανοίξετε την οθόνη επεξεργασίας. Μόλις πραγματοποιήσετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στην επιλογή «Αποθήκευση» για επιβεβαίωση και οι εν λόγω αλλαγές θα συγχρονιστούν σε όλες τις συσκευές σας. Για γρήγορη κατάργηση μιας σύνδεσης, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή.

Δεν βρήκατε αυτό που αναζητούσατε;

Επικοινωνία με την υποστήριξη