Hurtigt login fungerer ikke på min Android-enhed. Hvad kan jeg gøre?

Først skal du gå ind i Indstillinger og sørge for, at hurtigt login er slået TIL. (Har du ikke konfigureret det endnu? Du kan se, hvordan du gør her.)

Hvis det allerede er slået TIL, skal du gå ind i Androids Indstillinger og kontrollere, om adgangstjenesten er slået til. Find True Key, deaktiver det og aktivér det igen.

Hvis du har prøvet disse trin, og det stadig ikke fungerer, kan du kontakte os her , og så vil vi med glæde hjælpe dig.