Hvordan fungerer hurtigt login i Android?

Når du kommer til en side med et adgangskodefelt, vises et lille True Key-ikon i øverste højre hjørne af skærmen. (Du skal være logget på True Key-appen, når du bruger denne funktion – men ikonet vises i alle understøttede browsere og apps.)

Når du trykker på ikonet, vises et lille banner nederst på skærmen. Vælg det login, du vil bruge, tryk på det, og så udfylder appen automatisk brugernavnet og adgangskoden for dig.

Hvis loginoplysningerne ikke allerede findes i True Key-profilen, kan du tilføje dem ved at trykke på "Opret nyt login" eller "Brug et login, der allerede er gemt". Du bliver sendt til True Key-appen, så du kan tilføje og administrere logins (og bruge dem til hurtigt login, når de er blevet tilføjet).

Hvis det er nødvendigt, kan du skifte tilbage til det almindelige tastatur ved at klikke på tastaturikonet.