Hvordan bruger jeg hurtigt login på iPhone eller iPad?

Bemærk: Inden du bruger True Key-udvidelsen til at logge på uden at indtaste noget i Safari og understøttede apps, skal du aktivere udvidelsen. [Læs mere om, hvordan du gør her.]

Åbn den app, du vil logge på, og tryk på ikonet for adgangskodestyring på skærmen, og tryk derefter på True Key-ikonet i menuen Del.

Du bliver bedt om at bekræfte, at det er dig, for at få adgang til dine True Key-oplysninger. Derefter skal du trykke på det login, du vil bruge, og når brugernavnet og adgangskoden er blevet udfyldt, skal du trykke på webstedets log på-knap for at fortsætte.