Hvordan bruger jeg hurtigt login?

Hurtigt login er en af de mest enkle – og nemmeste – ting, du kan gøre med True Key-appen, og det fungerer med de logins, du allerede har gemt i din Launchpad.

Hvis du er gået glip af det, kan du lære mere om,hvordan du tilføjer adgangskoder her.

Her er to måder, du kan bruge det på:

• Gå til Launchpad, og klik på det websted, du vil have adgang til. True Key-appen åbner browseren, finder webstedets loginside, udfylder automatisk dit brugernavn og din adgangskode og klikker på log på-knappen for dig.
  • Gå direkte til webstedets loginside. Dit brugernavn og din adgangskode bliver automatisk udfyldt og sendt ind, og så er du logget på.