Hvordan tilføjer jeg True Key i min browser?

Her ser du, hvordan du tilføjer True Key-browserudvidelsen i et par nemme trin:

1. I True Key Launchpad skal du klikke på tandhjulsikonet øverst til højre.
  2. Gå ind under Appindstillinger, og klik på pilen ved siden af Aktivér browserudvidelser
  3. Vælg, hvilke browsere du vil føje udvidelsen til, og klik derefter på Fortsæt

Du bliver vejledt gennem de hurtige trin for at færdiggøre processen (der er lidt forskellige trin for hver browser).