Hvad gør funktionen automatisk log af?

Med automatisk log af kan du indstille din profil til automatisk at låse efter en angivet periode uden aktivitet på computeren. Dette beskytter dine oplysninger, når du går væk fra computeren (eller du kan logge af manuelt ved at klikke på ikonet TÆND/SLUK øverst til højre i appen.)

Vælg tidsperioden for automatisk log af i profilindstillinger i appen, og vær opmærksom på, at det er mere sikkert med en kort tidsperiode.