Hvordan kan jeg tilføje yderligere faktorer?

Fra Launchpad skal du klikke på ikonet "Min True Key-profil" og derefter på knappen "Tilføj" ved siden af den faktor, du vil tilføje.

For faktoren ansigt skal du klikke på "Tilføj" og følge de enkle anvisninger.

For faktoren mail med tillid til skal du klikke på "Tilføj" og derefter gå ind og finde mailen i din indbakke for at færdiggøre processen.

For 2. enhed skal du klikke på "Tilføj". Der bliver sendt en mail, som du skal åbne på din 2. enhed (den enhed, som du vil knytte til din profil). Følg anvisningerne i den mail for at færdiggøre processen.