Hvordan kan jeg importere mine adgangskoder fra et andet program til adgangskodestyring eller en browser?

Log på skrivebordsprogrammet til Windows eller Mac, og gå ind i Indstillinger (tandhjulsikonet).

Klik på Import og "Søg efter adgangskoder". Vælg den browser eller det program til adgangskodestyring, som du vil importere fra, for at starte processen.

Du bliver bedt om at fortsætte vha. specifikke anvisninger for hvert program.