Hvordan aktiverer jeg hurtigt login for browsere og apps på min Android-enhed?

Godt du spørger. Der er et par trin herunder, som du skal følge for at komme i gang med at bruge hurtigt login.

Gå til Indstillinger, søg efter "Hurtigt login", og følg trinene herunder:

Trin et: Aktivér adgangstjenesten.
Du bliver bedt om det i appen (og du finder anvisningerne der også). Du skal bare trykke på "Ja, lad os komme i gang".

På den næste skærm skal du scrolle ned til "True Key hurtigt login" og trykke på det.

Derefter skal du slå skydeknappen til i øverste højre hjørne.
Du bliver sendt tilbage til appen.

Trin to (kun for enheder med Android 6 og nyere): Aktivér "Vis over andre apps"
*På denne måde vises et True Key-vindue, når du kommer til en loginside.

Nu, hvor du er tilbage i True Key-appen, bliver du bedt om at aktivere "Vis over andre apps". Tryk på "Ja, lad os komme i gang"

På næste skærm skal du scrolle ned til "True Key hurtigt login" og trykke på det.

Herefter skal du trykke på skydeknappen, så den bliver slået til og trykke på OK.
Du bliver sendt tilbage til appen.

Trin tre: Aktivér True Key-tastaturet
Sidste trin – du er der næsten!

Nu, hvor du er tilbage i appen, får du vist en ny skærm. Tryk på "Udfør konfiguration".

Scroll ned til "True Key hurtigt login", og slå indstillingen til.

Tryk på "OK", efter du har læst meddelelsen, så er du helt færdig. Nu kan logge på alle steder med ét tryk – uden at skulle indtaste noget.

Prøv det nu – du skal bare trykke på et af dine logins og åbne det i browseren i appen (eller i din foretrukne browser). Du får vist et True Key-ikon. Du skal bare trykke på det, og så er du inde.