Hvordan tilføjer jeg adgangskoder på Mac eller pc?

Lige meget, om du skal tilføje den første eller nummer 100! – Det er nemt at tilføje adgangskoder.

Her er tre måder at gøre det på:

• Du kan bare surfe på nettet, som du plejer. Hver gang du når til en loginside, skal du indtaste brugernavn og adgangskode og logge på. Disse oplysninger bliver automatisk gemt.
  • I appen klikker du på knappen "Tilføj nyt login". Indtast oplysningerne i felterne, og klik på Gem for at afslutte.
  • Gemmer du dine adgangskoder i browseren eller i et andet program til adgangskodestyring? Du kan nemt importere disse adgangskoder, så du har alle dine oplysninger på ét sikkert sted. I appen klikker du på tandhjulsikonet og derefter på Import. Vælg, hvor du gerne vil importere fra, så bliver disse oplysninger importeret, og du kan bruge dem med det samme.

Når du har tilføjet adgangskoderne, behøver du aldrig at indtaste dem igen. Når du skal logge på et websted, skal du bare klikke på feltet fra Launchpad eller gå direkte ind på webstedet. True Key-appen udfylder automatisk adgangskoden og logger på for dig. Vi klikker endda på log på-knappen for dig!

Læs mere om administration af adgangskoder og logins her.