Hvordan kan jeg eksportere mine logins, sikre noter og elementer i tegnebogen?

Log på True Key-appen i Windows eller på Mac, og klik på Indstillinger (tandhjulsikonet). Her fra skal du klikke på Appindstillinger og derefter på Eksportér. Du bliver bedt om at indtaste din hovedadgangskode, før du kan eksportere.

Sørg for at læse advarselsmeddelelsen – dine eksporterede data er ikke beskyttet af den kryptering, som sikrer dine oplysninger i True Key-profilen. Vi anbefaler derfor, at du sletter filen, når du er færdig med at bruge den.