Kan en medarbejder fra Intel få adgang til data på min konto eller andre fortrolige oplysninger?

Nej. Med True Key-appen er det kun dig, der har adgang til dine fortrolige oplysninger. Dine adgangskoder og elementerne i tegnebogen krypteres og dekrypteres på din enhed, og du har altid kontrol over dem. True Key-appen anvender faktorer, som er unikke for dig – herunder dit ansigt, en enhed, du har tillid til, eller din hovedadgangskode – til at oprette adgang til dine oplysninger, når du har brug for det.