Hvorfor skal jeg indtaste hovedadgangskoden for at åbne min mobilapp? Hvad er pinkoden til?

Genindtastning af hovedadgangskoden kræves for at beskytte dine data i tilfælde af, at din telefon enten mistes eller bliver stjålet. Du kan ændre tidsgrænsen for genindtastningen under 'Indstillinger' i appen – men vær opmærksom på, at det længste tidsrum, du kan vælge at lade din app være låst op, er 7 dage. Det er af hensyn til sikkerheden. Med pinkoden tilføjes der et ekstra sikkerhedslag for at beskytte dig mod tyveri.