Hvordan krypteres og dekrypteres mine data?

Vi bruger AES-256-kryptering, den stærkeste krypteringsteknologi, der findes. Vores kryptering er komplet, hvilket vil sige, at dine adgangskoder og oplysningerne i tegnebogen aldrig forlader computeren eller enheden uden først at blive krypteret. Al kryptering og dekryptering foregår på din egen enhed, hvilket betyder, at ingen læsbare adgangskoder nogensinde bliver sendt over internettet – og heller ikke til vores servere.

Dine login- og tegnebogsoplysninger bliver sendt over en sikker TLS-forbindelse til vores synkroniseringsservere, hvor de bliver gemt udelukkende i krypteret format. Når du synkroniserer oplysningerne med en ny enhed, downloades der krypterede data på enheden, hvor de dekrypteres vha. din hovedadgangskode, som kun du kender. Vi opretter krypteringsnøgler fra din hovedadgangskode og et salt (et tilfældigt nummer).

Din hovedadgangskode bliver aldrig sendt over internettet, og den bliver ikke gemt på vores servere. Så hvis en hacker mod forventning skulle formå at bryde gennem vores firewalls og få fat i dine krypterede data fra vores servere, ville de stadig skulle bruge årevis på at dekryptere dine adgangskoder. Vi bruger RSA-2048-kryptering af offentlige nøgler til at dele adgangskoder, så dine adgangskoder bliver delt i et effektivt krypteret format, og ingen personlige krypteringsnøgler kommer nogensinde uden for dine egne enheder.

Du kan finde flere oplysninger i vores Hvidbog om sikkerhed.