Er det sikkert at gemme alle mine adgangskoder på ét sted?

Det kan virke lidt skræmmende at samle alle ens adgangskoder på ét sted. Det er dog nærmest umuligt at følge bedste praksis for adgangskoder, såsom at bruge lange og unikke adgangskoder til hver eneste onlinekonti, uden at gøre dette.

True Key-appen indeholder en generator til stærke adgangskoder, så det er nemt at oprette stærke og lange adgangskoder, som sikkerhedseksperter anbefaler til beskyttelse af dine onlinekonti. Dette er vigtigt, fordi, hvis du bruger den samme adgangskode og det samme brugernavn til flere konti, og de oplysninger bliver stjålet, kan de afprøves på andre websteder og apps – hvilket udsætter meget mere end en enkel konto for fare.

Når den har hjulpet dig med at oprette mere sikre adgangskoder, beskytter True Key-appen dem med den mest effektive beskyttelse, du kan få. Du kan se flere svar på spørgsmål i Ofte stillede spørgsmål og i vores Hvidbog om sikkerhed, hvor du kan finde flere oplysninger om, hvordan vi beskytter dine oplysninger.