Hvordan føjer jeg data som f.eks. kreditkort til min mobilapp?

Det er nemt at føje nye data til din True Key-profil.

Tryk på ikonet + i øverste højre hjørne af skærmen for at tilføje et element – uanset om det er et nyt login, id-kort, pas eller et medlemskab.

Når du har indtastet oplysningerne, skal du sørge for at bekræfte og klikke på knappen Gem i øverste højre hjørne, inden du forlader skærmen, så oplysningerne bliver gemt ordentligt i True Key-profilen.

Bemærk: True Key-appen gemmer ikke CVV-numre, også kendt som kontrolcifre, til dine kreditkort i den digitale tegnebog. Det anbefales på det kraftigste af banker og kreditkortudstedere, at man ikke opbevarer kortnummeret og CVV-nummeret på det samme sted.