Hvad sker der, hvis en person er i stand til at "forfalske" mit ansigt?

Vi har en metode med flere lag, som gør det muligt for dig at vælge flere faktorer at logge på med – faktorer som f.eks. din unikke ansigtsmatematik, enheder, der er tillid til, som anden faktor og en hovedadgangskode.

På denne måde kan du forhindre uautoriseret adgang til dine følsomme oplysninger i tilfælde af, at en af dine faktorer bliver stjålet eller bliver svindlet med.

Derudover bliver der i True Key-appen altid bedt om en anden faktor, inden der kan logges på, hvis nogen skulle forsøge at logge på med dit ansigt fra en ukendt enhed (eller en, der ikke er tillid til). Dette kan være en hovedadgangskode, en anmodning om bekræftelse pr. mail eller en 2. enhed.