Hvor sikker er funktionen til at logge på vha. ansigtsgenkendelse? Hvor god er den sammenlignet med fingeraftryk? Regnbuehinden?

Der er ikke en enkelt biometrisk teknologi, der er den bedste til alle situationer.

Der er mange faktorer, der spiller ind, herunder enhedens funktioner, belysning, placering og forventede antal brugere osv. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at forskellige biometriske teknologier er på forskellige udviklingsstadier.

For eksempel er fingeraftryk nu blevet brugt i mange år på markedet for privatkunder, mens irisgenkendelse stadig ikke er blevet taget lige så meget i brug af forbrugerne, men det viser sig at være en mere unik identifikator som teknologien udvikler sig.

Vores ansigtsgenkendelse er designet til at fungere på en lang række enheder, computere, tablets og telefoner, og den bliver brugt i kombination med en enhed, der er tillid til – hvilket betyder, at med True Key-appen er det kun en person med adgang til din enhed, der kan bruge ansigtsgodkendelse med din profil.

Hvis du vil have yderligere beskyttelse, kan du aktivere Avanceret ansigt eller kombinere funktionen ansigt med en anden faktor for at bekræfte, at det er dig.