Hvad er godkendelse med flere faktorer, og hvordan øger det sikkerheden?

Godkendelse med flere faktorer er brug af flere godkendelsesfaktorer samtidig, hvilket giver et højere sikkerhedsniveau, når det skal bekræftes, at det er dig.

True Key-appen bruger altid godkendelse med flere faktorer, som kombinerer unikke faktorer, som dit ansigt, dit fingeraftryk og din hovedadgangskode med yderligere faktorer, der er baseret på situationen, som f.eks. enheder, der er tillid til.

For eksempel afviser True Key-appen et forsøg for at logge på med faktoren ansigt, medmindre det forsøges på en af dine egne enheder, der er tillid til. Dette beskytter dig mod angribere, der muligvis prøver at svindle med dit ansigt vha. et billede eller en video.