Hvordan kan jeg slette et sæt loginoplysninger?

Du sletter et sæt loginoplysninger ved at klikke på blyantsikonet for at åbne redigeringsskærmen. Når du har foretaget ændringerne, skal du klikke på 'Gem' for at bekræfte, så synkroniseres disse ændringer på alle dine enheder. Hvis du hurtigt vil fjerne et sæt loginoplysninger, skal du klikke på papirkurvsikonet. Du vil blive bedt om at bekræfte sletningen.
Følg
Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt supporten