Hvordan fungerer det i forbindelse med flere konti eller flere brugere?

Hvis du brugte en fælles computer, bekræfter True Key-appen, at det er dig, ved hjælp af dine unikke faktorer, og du logges kun på den eller de profiler, der tilhører dig. Det er lige så let som at logge af og så logge på igen. Hvis en anden bruger har brug for at få adgang til sine oplysninger, kan du blot logge af True Key-appen, så den anden bruger kan logge på.
Følg
Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt supporten