Kan jeg få adgang til mine data uden at installere True Key-appen?

Du får mest ud af True Key-appen, hvis du installerer den på både dine computere, tablets og mobiltelefoner, f.eks. hvis du vil bruge hurtigt login på dine foretrukne websteder og apps.

Hvis du er begyndt at bruge True Key-appen på din mobilenhed og bagefter gerne vil have adgang til dine logins, sikre noter og tegnebogsdata på din computer, skal du downloade og installere True Key-appen på din Windows- eller Mac-enhed.

Det gør du ved at gå ind på truekey.com og klikke på knappen "Download".