Hvad er ansigtsmatematik, og hvordan indsamles og gemmes den?

Ansigtsmatematik er en matematisk gengivelse af de primære kendetegn i dit ansigt (såsom afstanden mellem dine øjne og andre punkter i dit ansigt), som bruges til at bekræfte, at det er dig, når du bruger ansigtsgenkendelse. Vi gemmer aldrig billedet af dig.

Vi opbevarer en krypteret kopi af din ansigtsmatematik på vores meget sikre servere for at kunne levere god funktionalitet på alle enheder og for at forbedre sikkerheden i systemet. Når der kræves en sammenligning med oplysningerne på serveren, sammenlignes en matematisk skabelon af ansigtet på serveren. Skabelonen over dit ansigt bliver slettet med det samme herefter.

Alt, hvad vi gemmer, er krypteret med en effektiv kryptering og kan aldrig blive brugt til at genskabe dit ansigt.