Hvorfor bruges der stadig en hovedadgangskode som en faktor?

Når du opretter en True Key-profil, skal du oprette en hovedadgangskode, der kun kendes af dig.

Når du logger på fra en ny enhed for første gang, skal du kende denne hovedadgangskode, da den er nøglen til at dekryptere dine krypterede data. Din hovedadgangskode bruges også som backup i tilfælde af, at du ikke kan bruge dine andre faktorer, som hvis dit kamera ikke fungerer, eller hvis batteriet på din enhed, der er tillid til, er løbet tør for strøm.

Denne hovedadgangskode er den sidste og eneste adgangskode, du behøver at kunne huske, da den administrerer resten. Du kan bruge din hovedadgangskode som en yderligere unik faktor til at få adgang til din True Key-profil, eller du kan bruge andre faktorer til at få adgang til profilen hurtigere.