Hvad er godkendelse med en 2. enhed, og hvordan fungerer det?

At bruge en 2. enhed som faktor er en enkel og hurtig måde at få meget effektiv beskyttelse på uden at skulle indtaste adgangskoder. Du bekræfter, at det er dig, ved at der sendes en sikker meddelelse til din telefon. Du modtager en meddelelse på din mobilenhed og skal stryge med fingeren for at bekræfte, at det er dig.

Dette betyder, at det kun er en person, der har adgang til din mobilenhed (ud over at kende din hovedadgangskode og/eller kan logge på med ansigtet), der kan logge på din True Key-profil.