Hvorfor skal jeg bruge min rigtige mailadresse til at oprette min konto?

Hvis du gerne vil bruge alle de fantastiske funktioner i True Key-profilen, skal du sørge for at oprette din profil med en mailadresse, der er din egen, og som du regner med at have adgang til i lang tid ud i fremtiden.

Der bliver sendt en bekræftelsesmail til den mailadresse, der er tilknyttet din True Key-profil, kort tid efter at kontoen er blevet oprettet. Du skal klikke på bekræftelseslinket i mailen for at færdiggøre True Key-profilen.

Kun med en godkendt True Key-profil kan du bruge visse funktioner i appen.