Hvordan bliver felterne på mit Launchpad valgt, og kan jeg ændre de websteder, der vises der?

Du kan bruge True Key Launchpad for at få hurtig adgang til de steder, du vil ind på. Det er en startside, der kan tilpasses, og hvor du kan markere dine foretrukne websteder med en stjerne.

I listevisningen kan du sortere dine loginoplysninger efter "Foretrukne", og alle de websteder, du har markeret med stjerne, bliver vist øverst på din liste.

I feltvisningen kan du redigere dine logins ved at klikke på blyantikonet, der vises, når du holder musen hen over feltet.