Hvordan bruger jeg Adgangskodegenerator?

Adgangskodegeneratoren er et fantastisk værktøj til at oprette de komplekse og stærke adgangskoder, som sikkerhedseksperter anbefaler til beskyttelse af dine onlinekonti. Du kan bruge den, når du opdaterer adgangskoder, eller når du opretter en ny konto online.

Brug generatoren i browserudvidelsen ved at klikke på generatorikonet i True Key-appen. Vælg den type tegn og det antal tegn, du gerne vil bruge, og klik derefter på "Opret ny".

Du kan kopiere den til udklipsholderen og sætte den ind i det aktuelle felt.

Når du opretter en ny konto på et websted, vises generatoren i et pop op-vindue ved siden af feltet "Indtast ny adgangskode" med en ny oprettet adgangskode, der er klar til brug.

Du kan finde en oprettet adgangskode ved at klikke på "Se liste over oprettede adgangskoder (historik)" for at se listen over adgangskoder og de websteder, de blev oprettet til. Generatoren kan også bruges i mobilappen til iOS- og Android-enheder.

Hvis du har brug for en ny adgangskode, når du er på farten – måske når du skal oprette en konto på en ny app, kan du trykke på generatorikonet i menuen. Kopiér den oprettede adgangskode til udklipsholderen, tryk derefter der, hvor det skal sættes ind, hold nede, og tryk på "Sæt ind" for at sætte den nylig oprettede adgangskode i det aktuelle felt i appen.