Jeg vil ikke have, at True Key-appen automatisk logger mig på. Kan jeg deaktivere funktionen til hurtigt login?

Du kan nemt slå hurtigt login fra for et specifikt websted eller for alle websteder i True Key-appen. Dit brugernavn og din adgangskode vil stadig blive udfyldt i felterne, men du skal klikke på knappen Log på for at komme ind på din konto.

Du deaktiverer hurtigt login for et specifikt websted ved at gå ind på siden med "Oplysninger" for det login. (i logovisningen skal du klikke på tandhjulsikonet, og i listevisningen skal du klikke på blyantsikonet). Flyt knappen for automatisk login til FRA. Vælg Gem for at bekræfte ændringen.