Hvad gør jeg, hvis jeg har flere sæt loginoplysninger til det samme websted?

Når der i True Key-browserudvidelsen registreres et websted, du har flere sæt loginoplysninger til, vil du blive bedt om at vælge mellem de gemte loginoplysninger for dette websted. Du skal blot klikke på brugernavnet for den konto, du vil oprette adgang til webstedet med, så logger True Key-appen dig automatisk på denne konto.