Hvordan afinstallerer jeg True Key-appen fra en Windows-enhed?

Hvad er True Key-appen? Du kan få flere oplysninger her.

True Key-programmet, der er installeret på din computer, vises både som et program i kontrolpanelet og som en udvidelse i internetbrowseren (IE, Chrome og Firefox). Udvidelsen sørger for, at dine adgangskoder bliver gemt og bliver udfyldt automatisk, når du bruger dine foretrukne websteder. Når du afinstallerer programmet fra din computer ved at følge trinene herunder, fjerner du både programmet og udvidelserne fra din computer.

Sådan afinstallerer du True Key-appen fra din Windows-enhed

• Gå til kontrolpanelet.
  • Klik på "Tilføj eller fjern programmer".
  • Vælg "Intel Security True Key" på listen, og klik på afinstaller.
  • Derefter skal du følge anvisningerne for at færdiggøre processen.

Hvis du oplever problemer med denne proces, skal du kontakte vores supportteam, så du kan få hjælp.

Hvis du vil installere True Key-appen igen, skal du klikke her. Læs mere om, hvordan du kommer i gang her.