Hvordan adskiller Windows Hello sig fra True Key by Intel Security?

Windows Hello er en ny funktion i Windows 10, som gør brugerne i stand til at logge på deres Windows 10-enhed vha. en biometrisk faktor (ansigt, fingeraftryk eller regnbuehinden). Windows Hello kræver særlige sensorer til registrering af ansigtet og iris, der kun findes på nye Windows 10-enheder.

True Key-appen er et program, som fungerer på mange forskellige platforme (Windows 7/8/10, Android, iOS, Mac OS), og som gør brug af multifaktorbaseret godkendelse til at eliminere besværet med at skulle huske, oprette og administrere adgangskoder til apps og websteder på tværs af alle dine enheder. Og det kan låses op vha. faktorer, som er unikke for dig, f.eks. dit ansigt, fingeraftryk eller enheder, du ejer og har tillid til.

Ansigtsgenkendelsen fungerer vha. de 2D-kameraer, som findes på de fleste enheder, og er endnu mere sikker, når den bruges sammen med et Intel RealSense-kamera.