Fungerer True Key-appen kun sammen med Intel-baserede enheder?

True Key-appen fungerer fint på en række forskellige platforme (iOS, Android, Mac, Windows) og alle processormærker.

Brug af appen på en Intel-baseret enhed vil imidlertid være bedre og mere sikker. Særligt udvikler vi biometriske og kontekstbaserede sikkerhedsalgoritmer med hardwaresikkerhedsfunktioner.

Som et eksempel kan nævnes, at når Intel® Identity Protection Teknologi findes på en enhed, bruges denne hardwarefunktion af True Key-appen til mere sikkert at afgøre, om du bruger en af de enheder, du har tillid til.