Hvordan synkroniserer jeg alle mine enheder?

Du behøver ikke at foretage dig noget som helst. Så længe du har installeret True Key-appen på alle dine enheder, vil dine oplysninger blive synkroniseret automatisk og sikkert, så du altid har dine loginoplysninger, sikre noter og tegnebogsdata ved hånden.

Og når som helst du ændrer eller på anden måde redigerer dine oplysninger i appen, synkroniseres disse ændringer også på alle dine enheder. Det fungerer endda på tværs af forskellige browsere! Til mobiltelefoner og tablets kan du hente True Key-appen i iTunes  og Google Play Store.