Hvorfor skal jeg installere True Key-appen på mine pc- eller Mac-enheder?

Hvis du vil have adgang til dine loginoplysninger, sikre noter og tegnebogsdata når som helst, skal du downloade og installere True Key-appen på alle dine enheder.

1. Hurtigt login – når du har gemt et sæt loginoplysninger i din True Key-profil, kan du logge på den pågældende konto øjeblikkeligt. Du skal blot indtaste URL-adressen i browseren eller klikke på logoet for det ønskede websted på din Launchpad, så udfyldes dit brugernavn og din adgangskode af True Key-appen, og du logges på. Du behøver overhovedet ikke røre ved tastaturet. Hvis du har flere konti på det samme websted, vises der en rullemenu, hvor du kan vælge, hvilken konto du vil logge på med.
  2. Opret stærke adgangskoder – Du kan sikre alle dine onlinekonti med en unik og stærk adgangskode. Generatorvinduet vises med en ny stærk adgangskode, hver gang du opretter en ny konto. Du kan indstille kriterierne for de adgangskoder, du opretter, ved at gå ind under "Generator" i browserudvidelsen eller fra mobilappen.
  3. Hurtig adgang – Lad True Key-appen være slået TIL, mens du surfer, så du har hurtig adgang til dine logins.
  4. Administration af tegnebogen – du kan nemt tilføje kreditkort, familiens pasnumre, kørekort med mere, når du bruger din stationære computer, og se disse data på din mobiltelefon efter blot få sekunder i kraft af den automatiske synkronisering af enhederne. Dermed vil du aldrig stå og mangle de personlige oplysninger, du har brug for, når du skal bruge dem.