Hvad er True Key™ by Intel Security, og hvordan fungerer det?

True Key™ by Intel Security er en nemmere og mere sikker måde at låse sin digitale verden op på. Det er et program, du kan downloade på alle dine enheder, så du er fri for besværet med at huske adgangskoder. Du kommer i gang ved at logge på True Key-appen vha. unikke faktorer, som f.eks. dit ansigt, fingeraftryk eller en enhed, du ejer.

Derefter kører appen i baggrunden for at gøre dine nuværende adgangskoder stærkere, huske dem og øjeblikkeligt logge dig på – så du ikke selv behøver gøre det. Med True Key-appen får du sikkerhed, som kan tilpasses, så du enten kan logge på med én faktor for at få adgang hurtigt eller kombinere flere faktorer for at få ekstra sikkerhed – det er op til dig.